perjantaina, kesäkuuta 03, 2005

Sivistyksen parissa

Eilen poistuttiin Gattonista ja broccolin parista. sivistykseen eli Brisbaneen nain aluksi. Paasin tanaan kampaajalle jee! Aivan loisto fiilis, kylla ton maaseutu elaman jalkeen ansaitsi hieman hemmottelua. Kadet on nykyisin aivan tyomiehen kadet rakoilla ja aivan karheat, eika hommasta edes juuri paassyt rikastumaan. Pari viimeista paivaa ei enaa leikattukaan broccolia vaan tehtiin ehka omituisinta hommaa mita oon koskaan tehnyt. Vedettiin maasta pois kasteluletkuja niin etta seisottiin niissa laatikoissa joihin normaalisti kerattiin niita broccoleita, kivaa vaihtelua, mutta raskasta sekin oli kylla, mutta paaispa tuntemaan itsensa niin kuin broccoliksi...
Ollaan nyt parisen paivaa viela taalla Brisbanessa ja sitten matka jatkuu Noosaan ja sielta Hervey Bayhin, josta pasee sitten visiteeraamaan Fraserin hiekkasaarta.
Aivot on vahan tyhjina joten jatkanen myohemmin taaskin on vaan puolen tunnin aika koneella joten aika kortilla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei Sanna! En tiedä, onko kyseessä tämän kesän sanomalehtien myyntikikka, mutta viime viikolla uutisoitiin, että Tampereella on nähty kenguru. Tällä viikolla metrinen kenguru taas oli silminnäkijähavaintojen mukaan pomppinut Jämsässä. Että täällä koto-Suomessa sitä ollaan melkein kuin Australiassa konsanaan... Oletteko muuten nähneet matkallanne hassuja eläimiä?

12:49 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No hyvä, että olette päässeet taas sivistyksen pariin. Minusta tuli juuri tällä viikolla asunnoton työtön. Miltä kuulostaa?? Voi kun täällä olisi tapahtunut jotain erikoista niin voisin kertoa. Nyt on taas sellainen fiilis, että pois pitäisi päästä ja pian. Rahaa vaan kun on nolla, niin sillä ei pitkälle pötkitä! Huomenna matka jatkuu kohti Nurmesta ja siitä sitten ympäri Suomea. Voikaa hyvin ja hyvää talven alkua sinne!
ILLU

3:20 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home