keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

Surffarin paratiisi

Tanaan siis saavuttiin Surfers Paradise nimiseen paikkaan. Hanna huomasi onneksi tarjous kupongin ja saatiin yksi yo ilmaiseksi. Hieno homma, ihan kivalta paikka vaikuttaa ei kai taallakaan juuri mitaan erikoisempaa ole kuin rantaa... Eilen jai Byronin yoelama tsekkaamatta, tanaan aiotaan taalla sitten tsekata mestat, hostelilta on jarjestetty baarikiertue, niin ei tarvitse itse paikkoja etsia ja jengia on muutakin tietysti mukana, katsellaan kuinka kay.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No heipä hei matkaajat!
Täällä harmaa arki jatkuu samanlaisena. Töissä meinaa pää levitä, kun lapset on niin saakelin rauhattomia ja ulkonakin sataa vettä ja on synkkää... Valoa on tosin luvassa tunnelin päässä kun kesäloma alkaa pian ja tänä vuonna saa luvan aurinko paistaa kun viime kesä oli niin pempusta.
Muuten on kyllä ihan lepposta. Jääkiekon MM-kisat alkoivat (ja sekös teitä vasta kiinnostaa)ja tänään on illalla Suomi-Ruotsi. Jännitystä on siis lievennettävä oluella, jota toin viime viikonloppuna Virosta. Huomenna on helatorstai, joten vapaapäivä!!! NO nyt ei muuta kun heipat! Mie hilppasen hammaslääkäriin.
Illu

3:45 ip.  
Blogger Anu said...

Hyvältä kuulostaa teidän menonne siellä :). Mää aloitin maanantaina työt ja pää meinaa hajota suuresta tiedon määrästä. Oon myös ajellut jo mitä erilaisimmilla autoilla ja sehän aiheuttaa pikku painetta, varsinkin parkkeeraus. Teatteriharkatkin kiihtyvät pikku hiljaa ja Majakan ensi-ilta onkin jo kesäkuun 1. pvä. Elämme siis jännittäviä hetkiä kaiken kaikkiaan...

9:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home