torstaina, toukokuuta 12, 2005

Broccolia

Hieman aikaa taasen vierahti ennen kuin kerkesi paivittelemaan blogia. Klubi kiertueet meni hyvin, mutta todettiin kylla ettei tuo yokerho elama ole oikein meita varten voi taasen istua hyvalla omalla tunnolla tavallisessa pubissa nyt kun on jotain ns. hienompaakin nahnyt.
Surffarin paratiisin jalkeen oleiltiin muutama paiva Brisbanessa. Ihan kiva kaupunki, muttei mitaan sen ihmeellisempaa. Yrittettiin epatoivoisesti metsastaa toita, mutta koko kaupunki oli kuollut silta osalta. Oli kuitenkin kiva kun samaan aikaan kaupungissa oli paasiasshown myota tutuksi tullut saksalais tytto, ja naki sita hostellissakin matkan varrella jo aikaisemmin tavattuja ihmisia.
Tyomahdollisuuksien ollessa niin heikkoja teimme ratkaisun, etta siirryimme maaseudun rauhaan hedelman keruu hommia metsastamaan. Saavuttiin eilen kaupunkiin nimelta Gatton ja muutettiin asumaan asuntovaunu kylaan. Meilla on siis oma asuntovaunu nykyisin, tosin joku muu saattaa siihen viela tulla kun on 3 mitoitettu. Yllattavan tilava se on koska vaunun lisaksi meilla on sellainen rakennettu edusta tai kuisti tai mika se onkaan. Otan kuvia niin saatte sitten joskus nahda.
Eilen eivat viela osanneet hommia luvata ja alkoi jo hieman naurattamaan koko homma, koska satoi tauotta tahan iltapaivaan saakka. Tanaan onneksi hommat lahti kulkemaan ja aloitetaan huomenna sitten broccolien leikkaaminen. Farmari tulee hakemaan meidat aamulla duuniin kello 5.15!!!! Taivas saa nahda millainen tuo ensimmainen aamu on sen jalkeen kai sita tottuu pikku hiljaa, alkaa olla niin vasynyt ettei haittaa edes ne muutamat hamahakit joita vaunussa on.
Elikka jos ei kuulu nyt koneen kautta mitaan vahaan aikaan on syy taysin vasymys, varmasti ekat paivat tulee olemaan jotain aivan jarkyttavaa, mutta eikohan se siita, toivottavasti ainakin. Eika taalla kylassa edes ole kovin loistavat netti mahdollisuudet iltaisin ainakaan. Nyt ollaan kirjastossa josta saa varata puoleksi tunniksi koneen, mutta menee jo ilta 6 kiinni. Mutta tsekkaillaan tilanteita. Kirjoittelen sitten kuinka farmarin ura on lahtenyt kayntiin.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä farmari go go! Minä vaan lottovoitosta haaveilen ja kelaa vihailen. Ole reipas misu! Silja täällä heihei

12:06 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vihannesten leikkaaminen kuulostaa vallan mukavalta! Mulla vielä kaksi viikkoa tätä lastentarhaa jäljellä ja sit koittaa loma!!! Näin muuten viime yönä unta, et en millään löytänyt töitä mistään ja menin takaisin Malmin pienkodeille töihin. Todella järkyttävää! Sami tossa just soitti ja kertoi, että kaksi vakkaria Karviasitieltä aikoo lopettaa. Koko firma alkaa muutenkin olemaan aika hajoamispisteessä. Muistakin pisteistä alkaa jengi katoamaan ja Ritva yrittää säilyttää jäätävän malttinsa... No minä poika kyllä etsin oikeasti töitä jostain ihan muualta. Ja pakko kyllä löytääkin, jos mielin sinne maailmanympäri matkalle teidän kanssa. Pitäiskö mennä Suonenjoelle mansikoita keräämään??? Täällä on lehdissä jo puut (siis puissa lehdet you know..) ja kevättä ilmassa. Eilen päätty jääkiekon MM-kisat ja vituilleenhan ne Suomen osalta meni! Elokuussa on muuten yleisurheilun MM-kisat Helsingissä, joten muistakaa seurata kisoja tv:stä. Voi näkyä tuttuja maisemia... Ai niin, Mikko Vaskolta tuli viesti, että kaikkien yhteinen ystävä TEEMU on tänä vuonna rockissa. Suurissa tunnontuskissa jouduin kuitenkin sanomaan Mikolle, etten tule rockiin... Voi olla, että jään kyllä paljosta paitsi!!! Koittakaahan te siellä jaksaa.
Illu

12:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home