keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

Syksy

Sateinen ja pimea paiva jalleen taas, alku viikko olikin aivan upeaa, ei niin syksyista saata. Kaytiin maanantaina tekemassa hieno kavelyretki pitkin rantoja legendaariselta Bondi beachilta Coogee nimiselle rannalle. Maisemat oli hienot ja saa myos. Aallotkaan ei olleet niin pahat kuin viimeksi, muta hyvin heittelivat, hiekkaa tuli ainakin kilo kotiin uikkarin mukana ja jokunen merilevakin myos.
Tyo jatkuu taas samanlaisena, tiistai taas kehno paiva ja tanaan taas parempi. Olen kylla ihan tyytyvainen kun tuo duuni nyt loppunee ja siirtyy muualle.Kavin juuri toimistomme tyotiskille ja sainkin jo mukaani pari kappaletta farmi tyoskentely ilmoituksia, jotka vaikutti tosi kivoilta. Ollaan vaan matka oppaita lueskeltu ja suunniteltu Ison Banaanin nakemista ( ovat jonnekin sellaisen hullut rakentaneet sisalla kai jotain temppuratoja luistin rataa yms) ja delfiinien kanssa melomista... Taytynee varmaan myos maistaa upporasvassa paistettua Mars patukkaa, josta Hanna taneen luki, kuulostaa niin allottavalta!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vai että upporasvassa paistettu Mars. Eipä kuulosta kovin houkuttelevalta. Täältä duunista kirjoitan ja lapset tuhisee tossa vieressä. Yksi 3v poika kuorsaa. Tänne tuli takatalvi... Tuulee ja on niin perkeleen kylmä!! Vähän tuli lunta eilen ja sekös vasta otti päähän. Viime viikolla oli jo monta lämmintä päivää ja nyt pitää taas harkita sukkahousujen esilleottoa. Ens viikonloppuna on ONL:n vuosijuhlat Espoossa, mutta meikä poika taitaa sanoa no thanks ja kyhnään miehen puolikkaan kainalossa... Ja lopuksi, koska tiedän ettei Tyly pysty elämään ilman tätä tietoa : KÄRPÄT VOITTI SUOMEN MESTAARUUDEN JÄÄKIEKOSSA!
Onko nyt helpompi hengittää..?
Illu

1:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home