perjantaina, huhtikuuta 15, 2005

Perjantaina paremmin

Nyt on onneksi paassyt jo hieman paremmin kiinni tyon juuresta ja on tulokset jo huomattavasti parantuneet. Eihan talla kylla leiviksi lyo, mutta saa ainakin jotain, etta pakolliset elinkustannukset siina ja siina tulee maksetuksi. Suuhun vaan alkaa sattumaan aina valilla kun joutuu hymyilemaan niin paljon ja valilla menee jo sanatkin sekaisin kun vaan samaa lausetta toistelee.
Tanaan ostettiin sitten bussiliput taskuun ja samalla myos matkapaketti. Elikka ollaan menossa ainakin purjehtimaan, ajelemaan neliveto autolla hiekkasaarelle eli Fraser Islandille, Snorklaamaan suurelle valliriutalle ja sitten sellaiseen paikkaan kuin Cape Tribulation, joka kuulemma on hieno ja upea. Pitanee katsoa sitten kun pohjoiseen paasee, mika on rahatilanne jos vaikka kokeilisi sellaista oikeaa sukelluskurssia. On varmaan aika paljon hienompi kokemus kuin laitesukeltaminen Mikkelin uimahallissa... Mutta sen nakee sitten kun sinne paasee. Mukavaa on kylla, etta pian jo taas reissaa muualle taalta. Sydney on hieno kaupunki, mutta on jo aika nahda muutakin ja onhan kaikki suurkaupungit tosiaan aika saman tyyppisia. Jokaisessa on opmat nahtavyydet, mutta perumeiniki on aika sama.
Muualla on kuulemma sitten enemman oikeaa Australiaa, saa nahda tuleeko sitten kielimuuri myos vastaan. Taalla ihmiset puhuvat kuitenkinymmarrettavaa englantia, enka ole edes koskaan kuullut kenenkaan sanovan legendaarista G'day mate! lausahdusta. Aussi kamppiksen jutuista paatellen siihen tulee muutos kun siirtyy tasta kaupungista eteenpain.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tervepä terve!
G'day mate oli ainakin tosi suosittu Uudessa-Seelannissa. Yrittäkää nyt bongata... Teidän matkasuunnitelmat kuulostaa upeilta. Meikäpoika täällä suunnittelee toukokuun Kajaanin matkaa, ei tosin vedä kuitenkaan ehkä vertoja teidän reissulle. Kiitos ihanasta postikortista! Aussipojan namukroppa toi aurinkoa lisää entisestään tähän arkeen. Täällä ei ole tosissaan mitään erikoista tapahtunut. Hieman on rakkautta rinnassa, mutta eihän noista miehistä koskaan tiedä, joten kattellaan...
Illu

2:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home