maanantaina, toukokuuta 02, 2005

Matkalla

Terveiset talla kertaa Byron Baysta. Tanne asti ollaan viikossa keretty tulemaan. Ensimmainen pysakki oli Port Macquarie, rauhaisa pikku kaupunki ja mukava pieni hostelli, jonka kuistilla aina vaan iltaisin istuttiin kuin mummot konsanaan, kun ei ollut muuta tekemista iltaisin. Nahtiin kuitenkin niita koaloita, siella paikallisessa koala sairaalassa, aika sopoja otuksia. Nukkuvat vaan kuulemma noin 20 tuntia paivassa. Delfiinejakin spotattiin kaytiin ekaksi risteilylla, jossa niita olisi pitanyt nahda, mutta ei ollut onnea. Mentiin sitten rantaan kavelemaan ja eikos ne sitten tullut 20 minuuttia risteilyn jalkeen siihen missa oltiin aluksi niita yritetty nahda, mutta silti jotain rannaltakin nakyi onneksi.
Sielta matka jatkui Coffs Harbouriin, sekin aika pieni kaupunki. Hostelli oli hauska, koska siella jarjestettiin joka ilta jotain ohjelmaa, kerettiin niina kahtena iltana jo osallistumaan booli-iltaan ja paikalliseen yoelamaan (ei kovin ihmeellista, musikki taaskin sika kovana ja no ei niin hyvaa musiikkia) ja toisena iltana BBQ-iltaan. Paljon mitaan nakemista koko kaupungissa ei ollut kuin rantaa. Big banana jatettiin katsomatta kun sen naki bussi ikkunasta, hyva ratkaisu kun ei ollutkaan niin iso koko banaani mita oli luullut ja onneksi bussimatkalla pysahdyttiin isolla katkaravulla! Jee, ja se sentaan oli tosi iso.
Eilen iltana saavuttiin siis tanne, ns. backpacker mekkaan. Aika kylapahainen tamakin on taynna turisteille suunnattuja toimintoja kahviloita yms. Hostelli on hullun iso, voi nukkua tiipiissa tai bussissa tai telttailla, mutta tylsina tyydyttiin dormiin, ihan hyva satoi yolla ihan hulluna ja tanaan koko ajan sadekuuroja.
Nain siis talla eraa, pitanee lopettaa kun on aika pian taas lopussa, kirjoittelen pian lisaa taas.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heissan aurinkoisesta helsingistä!
Tänään on taas aurinkoa riittänyt, onneksi. Ostin iltalehden ja kuinka ollakkaan niin oli vauhdikkaasti vuosijuhlat mennyt, että oli oikein lööppeihin päässyt.Ei kuitenkaan mitään positiivista. Minä olin kuitenkin molemmat päivät kiltisti baarissa joten tähän en ole osallinen:)On tosi kiva käydä lueskelemassa (kateellisena) teidän matkan etenemistä. Ollaan taas linjoilla!!
-Karo-

8:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home