torstaina, huhtikuuta 21, 2005

Loistavaa Karpat!

Hienoa tietaa kuinka siella on kaynyt SM-liigan kanssa, olinkin jo niin pitkan aikaa miettinyt kuka sen on tana vuonna voittanut, nyt saan siisyo uneni takaisin, kun vihdoin tiedan vastauksen! Kiitos Ilona. Onneksi tanne sahkopostitse on saanut muitakin juoruja niin pysyy jotenkin karryilla ja tietenkin huippu kiitos Siljalle kun laittoi Imagen mukana Seiskan sivuja tulemaan, on hienoa tietaa, etta Paavo Lipponen on kaynyt ostoslistan kanssa Tooloossa kaupassa ja Saija Varjus on ollut Serenassa. Hieman tosin alkoi pelottaman tieto, etta kaikkien suosikki Teivo Loman suunnittelee laulajan uraa, kaak, onneksi se on varmasti jo ohi siina vaiheessa kun palataan Suomen kamaralle.
Paikalliset uutiset meneekin taalla viela jokseenkin ohi kun ei viela tunne kaikkia julkkiksia, joita taalla on aivan sikana ja hulluna kaikkia tahtien etsinta ohjelmia ja ohjelmia missa julkkikset tanssii, nyt alkaa kai sitten seuraava osastossa jossa julkkikset harjoittelee sirkustemppuja, ihan pimeeta touhua. Ensi kuussa alkaa myos paikallisen Big Brotherin uusi kausi, taytyy yrittaa olla jaamatta siihen kuokkuun on kai aika huippusuosittu taalla. Kamppiskin oli kuulemma siihen hakenut joten taytynee eka jakso kuitenkin kytata jos se siella vilahtaa.
Joo ei tassa muuta suuta lepuuttelemassa taalla toimistolla taasen on hyva ettei tietokoneen kanssa tarvitse hymyilla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

niin tekivät juu.Jebajee!
Oton kanssa käytiin kaupassa tuulettamassa ja sillä oli tietenkin mikäs muu kuin KÄRPPÄ pipo päässä!

9:46 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

juu. tuota. en nyt ole löytänyt sitä sinun sähköposti osotettasi vaikka sen pitäisi jossain kai olla. jos tahdot niin voit kuitenkin laittaa viestiä tänne:
trustno_one@luukku.com
koittelen sitten tuotakin tarkistella useammin. tuossa tuo netti sivunikin.

11:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home