tiistaina, toukokuuta 03, 2005

Mita, mita, mita?

Mita sitten siella on vuosijulilla tapahtunut jos looppeihin saakka paasty talla eraa, vai onko se vaan uskovaiset nuoret kokoontuivat Espoossa tyylinen looppi, kertokaa minulle!
Edelleen Byron Bayssa, tanaan kaytiin Australian itaisimmassa paikassa ja kaveltiin taas hurjan jyrkkia polkuja ja ihasteltiin rantoja. Onneksi tanaan ei satanut kuin aamulla, hurjana on vaan tuullut. Eilis ilta kului kivasti hostellilla investoitiin yhdessa kalliiseen 7 dollarin viini pulloon ja istuskeltiin ulkosalla kanadalaisten tyyppien kanssa, joihin tutustuttiin edellisessa hostellissa ja nyt ovat samassa taasen. Huomenna matka jatkuu surffaajan paratiisiin ja tana iltana pitaisi menna katsomaan milta se legendaarinen ja kovasti hehkutettu Byron bayn iltaelama nayttaa, ei voi vaan ankarasti tsekkailla, hostellsta kun uloskirjautumis aika kun on jo aamu 10. Kamalan aikaiseen aina ne taalla on joskus jo 9.30 ja ennen sita taytyyaina ne tavarat saada sullottua sinne rinkkaan.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Morjentes!
Tohon Sannan otsikkoon "Mita, mita, mita?" ei voi muuta kommentoida kun että mita mita mita sina sanoa, onko pizzassasi jotain muka vikana?
Haa haa...
Illu

3:48 ip.  
Blogger Anu said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

9:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home