maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Rinkka taas pakattuna

Tanaan aika siis kului taas pakkaillessa ja miettiessa mita tavaroita nyt ottaa mukaan ja jattaako jotain sitten toisten kayttoon, jotka viela jaanee asumaan kamppaan. Hyvin viela toistaiseksi tavarat mahtuu, mutta saanee nahda miten kay kun ne puuttuvat osat viela lisaa ja miten tavarat paisuu matkan aikana. Parit kirjat lahti jo Tuijalle Suomeen, kestaa ainakin kaksi kuukautta sekin lysti, kun tietenkin saitana ihmisena otin sen halvimman mahdollisuuden. Onneksi oli kuitenkin jarjellisen hintaista niin voinee sitten jotain ylimaaraisia vaatteita tai jotain laittaa myos tulemaan jos tavarat kasautuu pahasti.
Huomen aamuna onkin sitten tosella aikainen aamu. Bussi starttailee jo aamu seitsemalta, pitanee nukkua varmaan alkumatka sitten linja-autossa. Matka kestaneekin 7 tuntia, mennaan paikkaan nimelta Port Macquarie. (On ollut hiukkasta vaikeuksia lausua tuota nimea, mutta jotenkin jo onnistunee) On aikasta paljon pienempi kuin Sydney, mutta ihmiset ovat kovasti kehuneet sita ja ainakin siella on koala sairaala niin paastaan nakemaan niita paikallisia elaimia niiden torakoiden lisaksi. Varattiin ainakin aluksi 2 yoksi majoitus katsellaan sitten siella jatketaanko heti matkaa vai jaako pidemmaksi aikaa. Alkumatka osuudelta on kuulemma hieman turha yrittaa toita loytaa, vasta hieman ylempaa. Ei pida siis aivan kamalasti vitkastella, ettei rahat lopu kesken. Ensi perjantaina tulee palkka Aids tukikeskukselta, ei mikaan paata huimaava, mutta onpa jotain ainakin ja saadaan tietenkin takaisin myos takuuvuokra.
Tanaan olisi taalla taas ollut paraateja ja sotilaspoikia siina sivussa vaikka kuinka paljojn, mutta jouduttiin nyt missaamaan sitten moinen kokemus, onneksi Mardi Gras nahtiin, eikohan se ollut hieman varikkaampi kokemus kuitenkin. Eilen kaytiin elokuvissa, mutta ei ihan missa tahansa, oli nimittain maailman suurin valkokangas. Jannaa olisi kuvitellut sen olevan pikemminin jenkkilandiassa. Mutta aikasta suuri oli, mieleton kokemus. Kyseisessa teatterissa naytetaan lahinna luontofilmeja ja lastenleffoja. Meille osui kohdalla Kilimanjarosta kertova dokkari. Oli kylla hieno ja aihekin kiinnosti.
Tallaista taalla innolla kohti uusia seikkailuja siis, palataan kun on tietaa kuinka on asiat sujunut matkan varrella, pian siis oikeaan Australiaan suurkaupungin jalkeen!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minä täällä taas! ONL:n vuosijuhlat oli viime viikonloppuna. Koululla kävin lauantaina, mutta en osallistunut seniori-illanviettoon, mikä sinäänsä on historiallista. Krise oli kunnostautunut miunki puolesta. Oli lauantaina varsin punainen ja pöhöttynyt... Ensi viikonloppuna on vappu ja meikäläinen suuntaa Viroon viettämään vanhaa pääsiäistä. Nyt aion tosin ottaa hieman rauhallisemmin kun oikeana pääsiäisenä. En muista kerroinko, mutta silloin karkasi totaalisesti mopo käsistä! Suomessa ei ole tapahtunut oikein mitään. Lööpit kertoo milloin kenestäkin Tanja Karpelan heilasta ja Hjalliksella ja Merikukalla on kuulemma kriisi... Eli siis mitään erikoista ei ole tapahtunut. Jääkiekon MM-kisat alkavat huomenna ja lupaan pitää sinut ajan tasalla tuloksien suhteen... Nyt tää lähtis ulos leikkimään lasten kanssa. Ilona-täti on kyllä tänään vähän väsynyt!!! Voikaa hyvin.
Ilona

3:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Myö on täällä leikitty tää viikko kotia Joensuussa miun kämpil. Mul etäviikko menossa ja ollaan tääl hoidettu lapsia ja kotia. Oikein lepposaa ja mukavaa ja tuntuu hyvältä ja aah... :-) Vappuakin vietetään ihan lastenjuhlien merkeissä tänä vuonna. Kaverit Tohmajärveltä on kai tulossa lapsineen tähän istumaan huomenna.

Skideillä on vappubileet jo tänään päiväkodissa. Naamiaiset ja silleen. Säde halus olla kissa. Aamulla silmät ristissä maalasin sille kasvomaalauksen mutta onnistu ihan hyvin. Samu taas on legendaarisesti Puuha-Pete siinä samassa Village People-kypärässä mikä päässä sieki täällä riehuit viime kesänä.

Rokkiliput tulee maanantaina myyntiin. Noinkohan tulee rokki ilman Sannaa ollenkaan? Eva onneks on vahvuudessa mukana tänäkin vuonna, varmaan jotain sutinaa tulee järjestettyä taas... *köh*

Oi Sanna sua kaipaan, niin kauheesti kaipaan!

2:48 ip.  
Blogger Anu said...

Hyvää vappua sinnekin! Ollaan menossa Koskeloille grillaamaan ja siitä ehkäpä sitten kaupunkiin. Eilen avasi uusi Giggling, joka peittoaa koollaan Elohuvin mennen tullen. Jyväskylä on täten siirtynyt baarimittapuulla mitattuna uuteen uljaaseen aikaan :).

12:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home