tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Rauhaisaa elamaa taas vaihteeksi

Nyt on matka jatunut jo Noosaan saakka. Brisbanessa viikonloppu vierahti taas parhaalla mahdollisella tavalla eli aikamoisessa juhla humussa, mutta senhan siita saa kun niin kauan on ollut ilman sellaista elamaa... Nahtiin Katharinea, saksalaista tyttoa joka oli paasiaisshowssa ja sitten tyokavereita Gattonin maaseudulta. No harrastettiin ihan kulttuuriakin valilla, kavin katsomassa uusimman tahtien sodan, paljon parempi kun odotin ne kaksi ekaa osaa kun oli hieman pettymyksia, mutta kolmonen olikin toimintaa taynna. Melkein ihan vaan alkoi itkettamaan kun kaikille niin huonosti kay, tai sitten mulla on nyt taas vaan jotain paassa vialla kun noin taasen asioihin reagoi. Niin kaytiin ihan keilaamassakin, tosin se oli baari myos samalla, mutta sika kivaa kuitenkin.
Eilen sitten saavuttiin tanne ja pienta vasymysta oli raskaan viikonlopun jalkeen ilmassa. Ihan tyytyvaisena ollaan siita, etta tama on pienempi ja rauhallisempi paikka, niin saa tas hieman levata... Tanaan kaytiin kavelemassa taas metsakavelyreitteja ja tietenkin alkoi satamaan sitten kun oltiin siella popelikossa. Historiallisia hetkia muutenkin ollaan tanaan toisaalta eletty, ostin nimittain bikinit itselleni. Saa nahda osaanko kayttaa niita laisinkaan vai tunnenko olon alastomaksi kovin. Kaiken lisaksi ne on viela vaaleanpunaiset, mutta ruskeaa kovin palon on myos. Onneksi tuo maalaiselama toi sentaan myos jotain positiivista silla paasi laihtumaan tuon ruumiillisen tyon parissa, etta jos niita bikineita kehtaisi nyt pitaa, ettei olisi taysin outolintu speedojen kanssa.
Huomenna mennaan Steve Irvinin elaintarhaan han on siis se paikallinen oikea Crocodile Dundee jee! Ainakin kovasti kaikkia matelijoita ja krotiileja pitaisi paikasta loytya.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä Sanna bikini pimut rokkaa. Joku päivä minäkin sen taidon opin, eli bikinien käytön...
Silja täällä siuta aina vaan kaipailee

12:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvältä aina vaan kuulostaa teidän seikkailut! Sori, kun en ole ehtinyt/viitsinyt aikoihin kirjoittaa ja kommentoida.

Jyväskylässäkin on kesä, mutta tietenkin joudun olemaan töissä. Tekisi niin mieli aurinkoa ottamaan. Myös SDP:n puoluekokous on vallannut kaupungin. Näin tänään kävelykadulla Erkki Tuomiojan ja Tuula Haataisen. Jee!

Bikinit on tosi loistavat, saat kunnon rusketuksen. Vai mitä?

Milloin muuten aloitat surffaamisen ja isket sen surffimiehen?

Hyvää viikonloppua!

Toivottaa: Kirsi

4:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pikaseen terkut taas täältä! Pellolle oon lähdös mansikan taimia istuttaan, vielä olis 2 viikkoa lomaan, huh...

Ostin kylpyammeen, makasin kylvys koko viikonlopun ja ikävöin sua... :-)

7:32 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home