tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Amparitytto

Tanaan sitten alkoi raskas tyon teko. Hymyileminen tosin alkoi ottamaan voimille jonkin ajan kuluttua. olin kylla aivan surkea jain tavoite saaliista taaksa noin 20 dollaria. Hanna puolestaan loisti tyossaan ja tienasi puolet enemman kuin mina... Mun pitanee sitten huomenna kokeilla eri taktiikkaa eli pysaytella ihmisia ja moikkailla niita. Tanaan kun kokeilin vaan hiljaisen hymyilyn taktiikkaa joka ei ilmeisesti toiminut. No huomenna paiva on uus ja mun pitaa siis vaan psyykata, etta hyokin niiten viattomien ohikulkijoiden kimppuun. Se on vaan niin vaikeaa kun en itse oikein valita sellaisesta lahestymisesta, mutta nyt pitanee taas jotain uutta oppia. Tassa uusimmat tyo kuulumiset, on toi kuitenkin ihan jees, kun ei tarvitse varvata tai myyda mitaan.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pus pus ladies! Hyvä et töitä on.

Mie palasin Suomenkiertueelta eilen kotiin varattuna naisena. Aaaaaaaaaaaaaa mie ja Artsi seurustellaan ihan oikeesti ja vakavissamme! :-)))))))) Mie olen maailman oudoimman miehen tyttöystävä!!!!!!! Eläköön friikkisirkus!!!!

*happy*

Ja ihanaa kun elämä on nousujohteista ja hyviä asioita tapahtuu yks toisensa jälkeen. :-) Ehkä täs muuttuu ihan kokonaiseks jossain kohtaa piakkoin.

10:42 ip.  
Blogger Anu said...

Joo, eipä oo hääviä hommaa toi. Itsestäni ei siihen olisi, joten hyvä Sanna! Tosiaan töitä oon saanut ainakin nyt siis kesän ajaksi. Kiva juttu kuitenkin. Eilen oltiin Semmareitten konsertissa Marjan ja Hannan kanssa, joten jäi SEHV väliin. Oli kyllä hirveen hyvä konsertti, mutta Juhaa olisi myös ollut kiva kuulla... Hauskoja päiviä sinne!

11:09 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home