tiistaina, huhtikuuta 05, 2005

Nyt ei enaa nyt se on loppu!

Ei siis enaa makkaran myyntia aninakaan jokuseen paivaan. Vielakin on hieman vasynyt ja epatodellinen olo tyorupeaman jalkeen. Ei ole viela oikein kiinnostanut aloittaa uuden tyon etsintaa sattuneesta syysta. Tyossa parhaita puolia oli se etta tapasi paljon mukavia ihmisia, joiden kanssa ollaan nahty tassa duunin jalkeen pariinkin otteeseen. Niin ja pitaahan sita kertoa, etta paasin varmaankin telkkariin, en vaan nahnyt uutisia kun olin viela silloin toissa. Kuvasivat minua siis uutisiin, pyysivat, etta otan sen rasvassa paistetun makkara potkon kateen ja tarjoan sita kameralle kuin se olisi asiakas. Olen siis kuuluisuus niissa hienoissa vormuissa sitten telkkariin vaan, eli siis mallin ura alkaa luonnistumaan minulta oikein mainiosti.
Taalla alkaa syksy koputtelemaan kovasti, on huomattavasti kymempaa ja sateisempaa. otokotat pyrkii sisalle, Hanna on saanut kunnostautua torakan tappajana. Eilen kaytiin illalla ostamassa torakan tappaja suihketta ja suihkutettiin koko kamppa, ei pitaisi nyt pariin paivaan sinne tulle. Suosikki oli kuitenkin se, etta meilla oli sitten isoja etanoita keittiossa, on taa kylla yksi elaintarha. En tajua kuinka tulen parjaamaan jossain maaseudummassa paikassa kun siella sitten viela entistakin enemman kaikkia hapsenkakkiaisia. Yak!
Syksyn takia suunnittelemme jo eteenpain siirtymista, eli aiotaan sanoa torstaina kamppa irti ja sitten kahden viikon paasta suunnata kulkua kohti pohjoista ja aurinkoa! Ei viela sen ihmeellisempia suunnitelmia sen varalle ole kuitenkaan, pitaa tassa alkaa hieman alustavaa suunnitelmaa tekemaan, mutta aioitaan ottaa rauhallisesti ja edeta hitaasti ylospain ja tsekkailla loytyyko paikkoja missa haluisi kaemman aikaa olla, ehka jopa kokeilla sita hedelman poimintaa. Vinkkeina ollaan saatu ettei mangoja (ihottumaa saa kuulemma helposti) eika banaaneja ja vesimeloneita (tosi rankaa). mutta katsotaan minne tuuli kuljettaa. Nyt otetaan rennosti ja katsotaan jos ensi viikoksi saisi vaikka jotain iisia keikka hommaa, ettei tarvitsisi heti ensimmaisena sitten lahdon jalkeen alkaa toita metsastamaan.
Mutta nain siis talla eraa. Niin ja paasiaiskyselyihin, ei tuntunut kylla laisinkaan paasiaiselta kun oli vaan toissa hymyilemassa, oli ihan hussua kylla. Taalla on kylla nyt jotkut kreikkalaiset viikot menossa jos vaikka sita kautta jotain paasiaiiloa loytaisi....

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vai on siellä saatu makkaroista tarpeeksi. Täällä aurinko paistaa kovasti ja kevät tulee kohisten. Mua on pitkään vaivannut melko sitkeä flunssa ja koska siitepölykausi alkaa pian, ei flunssalle näy siis loppua. Duunissa on edelleen ihan kivaa, mutta ketäpä se nyt kiinnostaisi. Telkkarista tuli sellainen pääsiäisohjelma, jossa kerrottiin erilaisista pääsiäisiperinteistä Suomessa. Ort. puolelta mukaan oli päässyt Joensuun kkoherra Kokkonen ja hänen tyttärenpoikansa Markus. Ohjelma sinällään oli melko tylsä, mutta Markuksen loppukommentti on jo nyt elävä legenda:
"Mitä suurempi muna, sen parempi pääsiäinen"
Että repikää siitä...
Illu

10:43 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Että nakkia kameramiehelle ja suurta munaa pääsiäisenä... Teidän kanssanne...

Mie oon lähdössä taas Suomen-kiertueelle. Huomenna Jns-Mikkeli-Hki, la Hki-Imatra ja ma Imatra-Jns. Hgis tavotteena tasan puutarhamessut ja mulla on asennevamma koko reissua kohtaan. Koulu roudaa meidät (40 henkeä 34 hengen bussissa) sinne asti ja meillä on vapaata tasan pe klo 19-la klo 8. Että tapaanpa siinä sit tuttuja joo. Kostoksi karkaan messuilta omille teilleni kolme tuntia ennen kun muut ja karautan junalla salarakkaani luo.

Viime viikonlopun vietin Kiteellä opiskellen vyöhyketerapian alkeita. Oli kyl mielenkiintosta. Nyt pitäis sit antaa 33 harjotushoitoa ja sen jälkeen näyttö ja sit voisin ruveta tekemään sitä ihan työkseni. :-) Kuukauden päästä opiskellaan sit aromaterapian alkeet.

Tänään oli maailman kypsin sidontapäivä koulussa. Ensin väännettiin risuista sellanen tyhmä kehikko ja sit tökittiin siihen kehikkoon kukkia ja siitä työstä tuli ihan tyhmän näköinen eikä se kestä kasassakaan. Sukupuolielin otsassa lauloin siellä luokassa Martti Servon biisiä "mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu".

Elo kaikin puolin varsin lapasessa edelleen. :-)

Hauskaa siirtymää teille kohti pohjoista, toivottavasti löydätte sieltä mukavan levähdyspaikan. Ja löydättehän te. :-)

Pus pus!!!

9:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home