maanantaina, huhtikuuta 11, 2005

Jep Jep

Toi olikin tullut toi edellinen posti tanne vaikka se kone jotain yritti silloin vastaan ampyttaa alkaa. Tyokuviot nayttaa taas oikein loistavilta... Huomenna menna toimistolle perehdytykseen ja aletaan sitten seisoskelemaan amparin kanssa kadun kulmissa keraten rahaa aids tukikeskukselle. Siita saa rahaa riippuen siita kuinka paljon onnistuu keraamaan, mutta ekassa 3 vurossa jossa jaa alle tavoitteen saa kuitenkin 10 dollaria per tunti. No onhan se aina jotakin ja kun sita ei tarvitse tehda kuin 3-4 tuntia paivassa, niin ihan ok. Kiva olisi jos sen verran pystyisi tienaamaan etta saisi aina sen paivan pakolliset elinkustannukset katettua.
Eipa olla mitaan ihmeellista tehty, kaytiin tanaan sentaan kirkkoa kummastelemassa, oikein aktiivista. Lahina edelleen vaan kavelty ympariinsa. On paljon sellaisia pitaisi tehda juttuja joita ei vaan ole saanut aikaiseksi. Ja tanaankin alkoi taas sade ettei ole sitten huippu aktiivikko olo. Kylla tama tasta ja pian jo sitten saa taas suunnata aurinkoon!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei vuan!

Niin monet kerrat olet ajatuksissani;) Olen yrittänyt jopa viestiä laittaa, mutta en ole osannut. Nyt ekspertin avustuksella kokeillaan jälleen. Hienolta on teidän reissu vaikuttanut melkein kateeksi käy. Kallion kierrokselle tekis mieli, mut laatu seura puuttuu....
-Karo-

9:31 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei!

Jyvaskylassa on satanut tanaan rantaa, joten ihana kevat ei aivan viela tullutkaan. Olo ei muutenkaan ole kummoinen: flunssaa tai allergiaa, kun on kurkku kipea ja lampoa. Olin loppupaivan poissa toista. Me muutamme taman kuun lopussa sun vanhempien laheisyyteen holstiin, kirjaston viereiseen taloon. Remontti on kaynnissa ja toivottavasti asunto on jonkinlaisessa muuttokunnossa sitten viimeinen paiva. vapaa-aika menee siis remonttia tehden. Teidan elonne siella kuulostaa mukavan rennolta, kateellisena taalla lueskellaan sun juttuja!

Nauttikaa!

Hanna

5:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home