tiistaina, maaliskuuta 22, 2005

Hulluja nama aussit!

Paasiasshowssa ollaan sitten oltu tassa jo onko taa nyt viides paiva toissa. Aivan kamalaa touhua, valilla uskomaton kiire, valilla ei ketaan. Ma oon tietenkin sellaisessa kojussa toissa joka on myohimpaan auki ja joka myy kaikkein rasvaisinta ruokaa. Kuvottaa koko rasvan haju joka on kaikkialla ja ne ruuat mita ihmiset syo. Suosikki on nakkimakkara joka on frittitakinassa ja siis uppopaistettu rasvassa ja jengi vetaa sita aamulla kympin aikaan sairasta! Ei ole itsella juuri nalka kun niita ruokia katselee. Taysin koiran hommaa sanon mina ja viela monta paivaa jaljella hymyilya ja pleasen ja thank youn toistelua. Sanoin etta tahdon tehda jotain muuta vaihteeksi mutta nyt olen jo valmis palaamaan entiseen duuniin!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Että nakkia naamaan... :-P Muista tuo sitten kun oot takas Suomessa tekemässä omaa työtäs!

Mie pakkailen kamoja autoon, oon lähdössä toteuttamaan Operaatio Pääsiäismunaa. Saletisti natsaa! Alkosta pitää vielä hakea vodkaa ja kuohuviiniä jos meinaan luudan saada ilmaan. :-)

Hyviä pyhiä teille!

12:22 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Terkkuja vaan täältä Suomesta!
Pääsiäinen meni ja taas kerran karkasi meikäläiseltä kyllä mopo käsistä. Ei ollut selvää päivää viikonloppuna, ei! Mukavaa oli kyllä. Töissä on ollut yllättävänkin mukavaa - toisaalta uskon, että kaikki työt sen yhen paskan jälkeen kyllä tuntuu enemmän tai vähäemmän mukavilta. Työt toisaalta kyllä loppuu toukokuussa ja jatkosta ei ole tietoa, joten nyt näyttää siltä että kesä vedetään ansiosidonnaisella. Ei tänne oikein mitään kuulu. Olin Prahassa ja Tukholmassa lomaviikolla ja mukavaa oli kummallakin reissulla. Melko kosteita molemmat tosin. Nyt pitää mennä. Pitäkäähän lippu korkealla!
Illu

12:57 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kristus nousi kuolleista!

Fiilis korkeella, aurinko paistaa ja mie olen lähdössä katsomaan Kotiteollisuutta illalla. :-)

Pus pus!

4:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Christ is Risen!

Kirkkaasta viikosta (työn merkeissä, kummallista ja vähän typerää) on suoriuduttu ja nyt odotellaan kesää. Suht perinteisissä merkeissä XB meni Lällyssä jne. Laittakaas lisää sikäläisiä pääsiäiskokemuksia.

Toivoset edelleen Urheilukadulta.

7:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home