torstaina, maaliskuuta 17, 2005

Tyollinen

Suurin uutinen siis nyt mita on tapahtunut on se, etta tyota on nyt siis loytynyt. Paastiin molemmat sinne paasiais showhun myynti hommiin. Heidikin tulee sinne myosen ja samoin yksi Hong Kongilainen tytto joka hostellissa tavattiin, etta tuttuja on jo tyoporukassa. Tosin kaikki ollaan eri kojuilla, ymmarrettavasti. Mina olen jotain voileipia, mehuja ja perunoita vaantamassa, Hanna paasi kreikkalaiselle ruokakojulle, Heidi keittaa kahvia. Tanaan mennaan ns. koulutustilaisuuteen ja huomenna alkaa sitten rankka tyorupeama. Ei pysty kunnolla St. Patrick's Dayta juhlimaan, taalla on meno jo nyt paalla, joissain baareissa jo aamu 7 saakka, hulluja nuo irlantilaiset! Jokaiseen aamiaiseen kuului tuoppi olutta mukaan, meilla oli hieman terveellisempi kuitenkin aamupala. Pitanee kylla illalla yhdella tuopposella pistaytya, etta nakee millaista meno on taalla pain maailmaa moisena paivana. Hieman jannitaaa etta kuinka sita nyt sitten jaksaa toita taas ruveta tekemaan ja sitten viela tuollaisina hulluina maarina, paasiaisviikonloppuna tehdaan 12-14 tunnin paivia ilmeisesti. Mutta kyllahan sen jaksaa kun tietaa, etta se on vaan sen kaksi viikkoa ja sitten saa taas lepailla rauhassa.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea uuteen tyohon, huippua! Voi olla melkoista haipakkaa, mutta jotain tuollaista miakin haluisin tehda. Ei mitaan sihterikointeja ja koulujuttuja. Aamiaiseksi olutta vaan ja menoks, HURRAA! Saatan kokeilla viikonloppuna tota settia, ihan vaan silla etta tuntuis silta etta olisin luonasi sun. Siljapiljanen

9:09 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

.................. jäi pisteet pois äskeisestä viestistä niin laiton niitä sit noin niinku jälkikäteen eiks se näinkin käy, kyllä joo sehän on selvä!

9:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei onnee työllisille! Kuulostaa ihan hervottomalta taas vaihteeksi tuo teidän meininki!

Mie suunnittelen pitkäperjantaille akkain kesken luudallalentämissessiota, saa nährä mitä siitä tulee. :-)

Nii ja Apulannalta tuli uus levy, en oo vielä saanu käsiini.

*vetää kans varmasti huomenna fitness-aamiaisen*

10:11 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home