maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Kummia otuksia

Kummallisiin kaverihin on taas viime paivina tullut tormattya, mutta siis mukavalla tavalla kummallisiin, eika pakosti niin kovin kummallisiinkaan. Perjantai iltaa vietettiin aussi tytto Joannen ja hanen tyokavereiden kanssa, mukavia ihmisia ja kiva oli tavata ns. alkuasukkaita. Jengi vaan kovin nopeasti lahti kotio, mutta niilla olio tietenkin ollut raskas tyoviikko takana (no olihan meillakin ollut...)
Launtaina kaytiin paikallisia markkinoita katsomassa lahella asuinpaikkaamme, lauantaina myos tsekkattiin paikallista yoelamaa hieman paremmin kuin aikaisemmin, kunnon suomiremmi oli kasassa, koska Heidikin saatiin matkaan mukaan.
Eilen oli puistossa jo irlantilaiset karnevaalit eli St Patrick's Dayn paraati ja jalkikinkerit puistossa. Tosin itse paiva on vasta ensi torstaina saa nahda millaiset juhlat irlantilaiset silloin pitaa, niita kun taalla pain on aikasta paljon. Esiintymassa Hyde Parkissa oli myos U2 tribuutti yhtey ja laulaja kovasti taas Bonolta naytti, hauskaa oli.
Tanaan sita vasta ihmeellisiin otuksiin tormasi kun kaytiin Sydneyn akvaariossa kaloja ja muita meriotuksia katsomassa. Nemokin loytyi! Hurjasti haita oli ja vaikka mita pelottavan isoja kaloja oli en sellaisiiin haluaisi uintiretkilla tormata.
Tassa viime tapahtumat pahkinan kuoressa eli siis lomailua vaan, pian onkin sitten jo kiva toita saada, ettei mene vaan tuhlailuksi ( siis rahan) koko aika.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Säde kiittää kortista, oli ihan otettu.

Lomat lusittu, arjessa taas. Puutarhalle lähdössä nytkin harjoittelemaan kunhan saan silmät auki.

A tuli taas toisiin ajatuksiin ja myö ollaan taas ihan rakastuneita, olin viikonlopun siel. On tää hienoo pyörii miehen kans joka ei oo ollu naisten kans 10 vuoteen missään tekemisissä romanttisessa mielessä, ja miekin oon mitä oon... Eipähän tuu ainakaan aika pitkäks.

Nemolle ja Bonolle terveisii!

7:50 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home