keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Pitkasta aikaa

Yha taalla Childersissa hengataan. Tanaan taas vapaapaiva, mutta hyva puoli siina se etta paikallisessa hostellissa on kerrankin tyhjaa koneilla niin saa rauhassa tsekata meilit ja koneella olla ettei tarvitse 15 minuutissa kaikkia asioita hoitaa, varsinkin kun kirjastossa ei edes nykyisin ole laisinkaan nettimahdollisuutta. Oikea sivistyksen kehto on koko paikka.
Oltiin siis tomaattifarmilla toissa jokusen aikaa ja potkuthan sielta tuli, kun oltiin mukamas liian hitaita keraamaan. Onni onnettomuudessa oli kylla koko juttu, koska paastiin 3 paivaksi takaisin sinne luomufarmille toihin. Paljon kivempi paikka sai tehda useita eri asioita, mukavat tyokaverit rennompi meiniki ja ennen kaikkea parempi palkka. Saatiin kolmessa paivassa saman verran rahaa mita kamppis teki silla tomaation poiminnalla 6 paivassa ihan hullua, ja se tomaatti homma on niin paljon kamalampaa. Pari paivaa oltiin zuccineja poimimassa tuntipalkalla myosen. Kylla on harvinaisen arsyttava vihannes nimittain koko kesakurpitsa. Eka paivana ei oltu haskoja keretty ostanmaan niin kadet ihan pienilla haavoilla, kun kasvi mokoma pisteli niin kovasti.
Nyt katsellaan jastkuuko zuccinibisnes viela hetken vai jatkuuko matka heti vai ensi tiistaina. Pakko on alkaa liikumaan, tajuttiin ,etta kohta on puolet ajasta Australiassa jo kulunut ja ollaan vasta tanne saakka Sydneysta paasty. Ihan hullua miten aika menee niin nopeasti ja tuntuu ettei mitaan ole aikaiseksi saanut, mutta paljon ollaan onneksi jo keretty kuitankin nakemaan jo, vaikka tuntuukin, etta on enimmakseen vaan maaseudulla hengaillut. Alkaa nyt riittamaan minulle kuitenkin. Kylla pitaa hieman enemman olla virikkeita kuin parin tunnin jatsi matsi illalla. Pitaisi rannallekin paasta taasen, etta tuntee olevansa jossain muualla maailmassa. Korkeintaan siis hieman alle viikko taalla ja sitten liput liehuen kohti uusia seikkailuja. Suunnitelmissa ainakin Great Keppel Island ja no sitten ei taas tieda, voi olla etta jakaannutaan vahaksi aikaa rahatilanteen takia. Itse ajattelin rykasta suht nopeasti Cairnsiin ja katsella jos sielta vaikka lapsen katsemis hommia loytyisi, ei taa farmarin homma niin loistavaa ole ja nyt se on ainakin kunnolla koettu. Homma on niin sika epavarmaa, koskaan ei voi tietaa onko toita huomenna vai ei. Olisi hyva jos nyt muutamaksi paivaksi viela olisi vaikka sita zuccinia ja pitkiakin paivia niin saisi hieman viela lisaa rahaa kokoon niin ei ole niin hata sitten loytaa seuraavaa duunia. Onneksi rahaa on tullut paljon paremmin kuin broccoleista.
Tassa taman eran kuulumiset jatkamme kun on taas jossain vaiheessa oikean koneen aarella.