keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2005

Ausseissa

Eilen saavuttiin jo Sydneyn kaupunkiin. Yon lentamisen jalkeen oltiin aamulla klo 6.10 paikallista aikaa perilla, hieman vasynyt oli olo kunei koneessa nukuttua kunnolla saanut. Hostellin paatiin joksin hieman kiertaen, koska jouduttiin soitelemaan sinne kun me ei loydetty sita tyyppia joka oli vastassa eika se meita, no paastiin sitten sukkulabussilla hostellin piikkiin perille. Ollaan nyt siina samassa hostellissa viela maanantaihin saakka. Viikonlopuna kun on kaupungissa taytta koska on Sydneyn Gay andlesbian mardi gras. Luultiin etta oltiin se missattu, mutta se onkin nyt viikonloppuna. Voiolla aika hurja meininkija aika kirjavaa sakkia, nasta homma. Pian ollaan menossa orientaatio tilaisuuteen niin saadaan tietoa kuinka taalla nyt sitten tulee toimia. On viela hieman Liisa ihmemaassa olo, mutta eikohan tama pikku hiljaa ala site selkiytymaan, ottaa alkuajan rauhassa eikatee kaikkea heti ja kerralla.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä että perille pääsitte. Varmaan hauska viikonloppu tulossa. :-)

MULLA ON AJOKORTTI!!!!! Ihan törkeen siistiä kruisailla pitkin kaupunkia. Eikä tarvii fillaroida enää pakkasessa.

Tänään tehtiin kiitettävä 8 tunnin työpäivä kasvihuoneessa, hiukka hikinen ja ruhjottu olo on, ja siitä keinovalosta tulee melkein humalainen olo. Ja eilen ajettiin traktoria. Viihdyn edelleen loistavasti koulussa vaikka yksi opettaja näyttääkin humanoidilta (mikä taas aiheuttaa lieviä keskittymishäiriöitä).

Voikaa hyvin ja pitäkää hauskaa! Ja terveisiä tutuille ketkä tätä lukee. Pus pus!

7:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Loistavaa loistavaa!
Tokihan olette jo käyneet tarkastamassa, onko baarit vieläkin auki 24/7?!
Mie täällä töissä. Lapset nukkuu ja mä vietän laatuaikaa tietokoneen äärellä.. Ylihuomenna olis lähtö prahaan, ou jee!
Onnea työn ja kaiken muunkin hakuun. Heippa
Ilona

12:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tervetuloa vain tanne Prahaan, Ilona. Varaa riittavasti vaatetta silla kohtuu viileita paivia on pukannut viime paivina olemaan. Jos tarvitset konsultaatioapua pista viestia tulemaan numeroon +420608807854

Niin, mekin olemme siis taalla Prahassa vaihdossa Petja P:n kanssa. Rattoisaa aikaa siulle Sanna siella pallon toisella puoliskolla!

-Sonja T-

1:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home