sunnuntaina, helmikuuta 27, 2005

Viimeista viedaan

Tanaan siis viimeinen kokonainen paiva Thaimaassa ja matkan ensimmainen osuus on siis kunnialla loppuun hoidettuna. Tanaan kuninkaan tiikkitaloa ihasteltiin ja yritettiin loytaa vaatteita, jotka jattilaisnaisille sopisivat, hankalaa touhua. Huomenna taytynee jo hyvissa ajoin suuntautua kentalle, taalla kun tama liikenne tuppaa valilla ruuhkautumaan. On aivan kasittamatonta kuinka paljon autoja voikaan mahtua tallaiseen kaupunkiin ja sitten kun on viela mopot ja skootterit tuktukit rekat ja kaikki muut vempeleet. Illalla pitaisi viela yrittaa katsella joku hyva hierontapaikka, etta jaksanee sitten tehda toita Ausseissa. Kerran jo jalka hieronnassa kaytiin ja eipa olekaan koskaan ennen mies minun jalkojani hieronut puolta tuntia, oikein loisto homma. Palaillaan asioihin taas Australian puolelta.

2 Comments:

Blogger Anu said...

Terveiset vaan multakin, hyvältä kuulostaa teidän elämänne :). Mää yritän toipua häistä, meni vähän överiksi. Ostin sinne uudet kengät, joten en tarvinnutkaan niitä sun kenkiä, palautan ne pankkiin tässä joku päivä kun muistan. Jatkoja.

1:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Täällä vaan pakkanen puree ja murisee niin että me kovin ollaan kateellisia kun siellä lämmössä kellut ja pörräät.
Muutto säätöä siis täällä myös, suunta vihdoin on se Talin kämppä.Ens kuun vaihde ajankohta.
Harjoittelen tätä yh-äidin elämää ja ilmoittauduin kestovaippaesittelijäkoordinaattorksi(aah mikä titteli) ihan kun muutenkin ei hommaa olis tenttien ja lapsosen kanssa.Mutta puuhaa on oltava ettei itkemään ja suruhommiks elämä mee.Kesää odotellessa, lämmontä tännekin.Kevät aurinko lumihangilla kaunista kyllä on mutta paleleminen ei.
Rauhaa ja rakkautta!

3:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home