lauantaina, helmikuuta 26, 2005

Hyvaa yota Bangkok

Bangkokissa suhistaan ja poristaan. Seilaillaan paikallisilla veneilla ja valtellaan tuk tuk kuskeja jotka huutelee ja tarjoaa kyyteja. Loydettiin mukava hostelli Lonely Planetin avulla (kiitokset Tuija kovasti kzseisen opuksen lainasta, ilman sita ei olisi tullut toimeen talla reissulla) on siisti ja rauhaisa joskin hieman kalliimpaa hintatasoa eli 5 euroa per yo per paa. Tanaan hammasteltiin jalleen kuninkaan temppeleita ja palatseja, eilen suhattiin taivas junalla ja kiinalaiskaupungin osaa ja suurta puistoa kummasteltiin. Taalla on aivan sika nasta, kun valtio jarjestaa paikallisille puistoissa yms paikoissa jummpia ihan hulvatonta kastsoa kun mieleton maara ihmisia jumppailee jytan tahdissa puistossa.
Ennen tata siis oltiin Kwai joen rannalla, mukava paikka, kaztiin vesiputouksilla, ratsatettiin norsuilla ja lilluttiin bambulautalla Kwaijoessa, rauhaisampaa kuin taalla, mutta enemman tapahtumia kuitenkin se hiljaisen rannan jalkeen.
Niin pitanee myos kertoa, etta aloittelimme jo mallin uraa talla matkalla, meita kuvattiin sen ranta hostellin esitteseen, jee olen aina halunnutkin olla uimapukumalli. Oikein viela lavastivat tilannetta asettelivat paivan varjoa ja muuta sellaista, ei tosin saanut palkkaa moisista kuvauksista. Niin ja toinen hassu tapahtuma myos tuolta ranta ajalta, mentiin siella hieman isommassa kaupungissa szomaan ja oli aluksi hieman epailyttavan oloinen paikka, ei muita juuri ja tarjoilijana paikallinen miesnainen nainenmies miten sen sanoo, no kuitenkin jonkun ajan kuluttua alkoi kajareista soimaan eminemin jalkeen the Rasmus, on ainakin pojat lzoneet lapi, kun tollaisessakin paikassa ne soi.
Viela siis pari paivaa taalla paakaupungissa ja sitten jatkuu taas matka suunta Sydney, talla eraa, jos vaikka mallin hommat jatkuisi siella.