perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

Kodillinen

asunnon etsinta kannatti saatiin tanaan kamppa johon muutetaan maanantaina, ok kunnossa ja halpa samassa talossa asuu 4 muuta matkailijaa, omistaja oli kivan oloinen ja on lahella keskustaa. Laitan osoitteen tulemaan pian nyt on kiire kun alkaa pian matkailuinfo johon osallistutaan, lupasivat myos ilmaiset maistiaiset aussiolutta...

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hienoa, että olette löytäneet katon pään päälle. Kaikki näyttää sujuvan hienosti siellä päin maailmaa.

Minä olen koko viikonlopun töissä. Tänään työpäivä alkoi jo klo 10 aamulla lukijatapaamisella Palokan Euromarketissa. Neljä tuntia seisoin ja juttelin ihmisten kanssa. Sitten vielä töihin iltavuoroon. Kymmenen minuutin päästä eli puoli 11 pääsen kotiin ja nukkumaan.

Tänne ei mitään yhtä hienoa kuin sinne. Paitsi, että talvi on vihdoin tullut, pakkasta on ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Oikein mainiot hiihtosäät. Viime viikolla käytiin Hannan ja Harrin kanssa Ikeassa. Marja rääkkäsi perjantaina taas puntilla ja joka paikka on nyt kipeänä.

Jonaskin tulee kotiin jo kahden viikon päästä lauantaina. Lähden sitä vastaan Helsinkiin. Sitten elämä palaa taas vanhoille raiteilleen. Ainakin joksikin aikaa..

Mukavaa eloa teille sinne!

Kirsi

P.S. Lehtikuvalta oli tullut tänään kuvia Sydneyn gay ja lesbo -bileistä. Aikamoista meininkiä. Ootte kai tekin olleet bailaamassa mukana?

10:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home