sunnuntaina, helmikuuta 20, 2005

Rantaelamaa

Terveiset Thaimaan etela rannalta jostain. Rauhaisassa ja hiljaisassa kylassa ollaan oltu nyt 3 yota. valilla ollaan pyorailty maisemia katsastamassa ja taksilla suhattu lahimpaan isompaan kaupunkiin. Meno on rauhaisaa ruoka hyvaa eika hirmuisesti muita turisteja ja rantaa silman kantamattomiin ja ennen kaikkea niita palmuja myos. huomenna jatketaan matkaa sitten eteenpain takaisin pohjoisempaan kwai joen siltaa katsomaan ja moskiittoja pelkaamaan. Alku matka sujui myos mukavasti keskisuuressa kaupungissa ihmetellen. ollaan heratetty paikallisissa hilpeytta pyorinemme, he kun vain mopedeillaan ajelevat paikasta toiseen. kovasti meita moikkailevat. hassua. nain talla eraa hidas on yhteys palaan asiaan kun on nopeampi kone. kaikki siis hyvin se on kai paa asia.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kummityttösi kiittää postista. Nyt on taas lukemista muutamaksi päiväksi.

Mie panikoin, huomenna inssiajo... Kirjalliset meni onneksi kertalaakista läpi viime viikolla. Nyt olen joka päivä ajanut oikein urakalla peruutusharjoituksia ja viime yönä en meinannut saada unta kun vaan kuvittelin sitä peilien tiiraamista ja ratin veivaamista. Mutta joo, jännittää ihan sikana.

Ällöttävän rakastunut oon edelleen.

Voikaa oikein hyvin siellä ja nauttikaa lämmöstä! Täälläkin alkaa pikkuhiljaa valo voittaa mutta lämpötilan suhteen olisi toivomisen varaa. Pitää käydä täällä lueskelemassa ja kommentoimassa taas.

T. Anu the Äyhiskä vielä vähän aikaa. Avioeron toka vaihe laitetaan voimaan kunhan ajokortti on taskussa... :-D

1:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Silja ja Sypsy kateellisina ja flunssaisina pakkasSuomessa haaveilee rantaelosta ja katselee läksiäiskuvia. Pyöräilkää hyvin ja varokaa mopedeja ja moskiittoja! Fudisvärväys käynnissä kun kaksi parasta pakkia pakeni!

2:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa ihanalta! Prahassa sataa rantaa ja loskaa on nilkkoihin asti, edes pilkahdus auringosta kelpaisi tannekin. Muuten oikein hyva meininki tosin, viela kun opinnot alkaisi, niin loppuisi tama lusmuilu. Hyvia vointeja ja lisaa palmuja!

Reetta

3:54 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa pirun hyvältä! Täällä on pakkasta niin, että suorastaan masentaa. Tosin kyllä aurinkokin on pilkahdellut aina välillä, joten toivoa on!
Töissä on edelleen mukavaa. Pennut on kuuliaisia ;)
Kohta tulee 3 viikkoa polttamatta - en toivo vielä liikoja, mutta kiva ois jos siitäkin pahasta pääsis eroon. Tosin reilun viikon päästä lähden Prahaan pariksi päiväksi ja pääsiäinenkin on kohta, eli eiköhän se tupakkalakko viimeistään silloin mene vituralleen.
Noh - nauttikaa työ lämmöstä ja turvallista matkaa kohti Australialaa. Heippa!
Ilona

3:10 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Terkut Jyväskylästä!

Aivan älyttömän ihanalta kuulostaa, vaikken osaa ollenkaan varmaan kuvitella miten hienoa siellä lämpimässä on. Töissä iltavuorossa istun ja maailma alkaa jo pikku hiljaa rauhoittua. Suomen miehet tulivat melkein viimeisiksi hiihdon viestissä tänään. Ikään kuin se sinua hirveästi kiinnostaisi. :)

Katin ja Tumen häät alkavat pikku hiljaa jännittää, tai ainakin se kuinka paljon itken ja pystynkö laulamaan suoraan vihkimisen jälkeen. No, eiköhän se ihan ok mene.

Mahtavaa viikonloppua! Palaillaan!

Kirsi

9:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home