lauantaina, lokakuuta 29, 2005

All that I can see is just another orange tree

Loxtonissa ollaan viime viikko nyt majailtu ja tyosarkaa ollaan talla kertaa tehty appelsiinien parissa. Ja voi taivas kuinka alipalkattua duunia se on, ihan kasittamatonta. Ollaanhan me hitaita kanssa mutta ei hostellilla kukaan muukaan aloittelija sen enempaa saa aikaan kuin mekaan. Puolitoista tuntia menee kun yhdessa kerataan yksi bin joka on noin 400 kiloa appelsiineja jaa siita maksetaan 25 dollaria miinus verot eli mieheen noin 11 dollaria ihan riistoa. Homma on viela ihan raskastakin kun tikkailla kiieilet puissa ja laukkuun niita appelsiineja kerailet. Onneksi huomenna llaan vaihtamassa hostellia ja kaupunkia, mennaan 30kilsan paahan Barmeraan ja siella hostelli mies oli loytanyt meille pakkausduunia iltavuorossa ja tunti palkalla viela, loistavaa. Ja kun se on ilta vuoro on tuntipalkka hyva, jee. Saadaan sitten saastojakin aikaiseksi ettei kaikki tienatut rahat mene vaan yllapitoon. On varmaan vaan nuiveaa hommaa ja todennakoisesti ihmiset taas ikavasti kohtelee, mutta aivan sama, kylla sen jaksaa ja kerrankin saa jarjellisen tuntuista palkaa.
Katsotaan nyt kuinka kauan ollaan siella, pitanee alkaa jo suunnittelemaan loppua etta keretaan ajoissa Sydneyn meikankin pitaa viela etela amerikkaan hommata keltakuumerokote ja postit hakea ja muuta sellaista, mutta viela on 4 viikkoa aikaa maasta poistumiseen. Hurjaa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Morjentes!
Kerron vaan tässä teillekin, et mie sain sen Joukin paikan, eli minusta tulee 1.11 alkaen nuorisotyöntekijä. Aika hurjaa vai mitä?! Tänään palailin just Ranskan maalta ja mukavaa oli!
Illu

6:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home