sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Tyon orjaksi pian taas

Tanaan matka siis suuntaa kohti Loxtonin metropolista. Ei se kylla mikaan pieni paikka ole kun on noin 3500 ihmista, hurjaa. Aija siella ainakin lupaili, etta huomenna jo tyot alkaisi, saa nahda kuinka kay talla kertaa, huijaako hullut aussit taasen. Toivottavasti ei, ei kiinnosta kokkia siella turhaan, akkia vaan duunia ja paljon ja sitten loppu reissu pulkkaan.
Paljon ei ole jaksanut Adelaiden kaupunkiin paneutua, museoita on jo talla reissulla niin paljon nahnyt ja niita Botanic gardenseja (niita on oikeasti joka ikisessa paikassa ja ihan samaa kamaa kaikkialla). Lahina ollaan vaan rennosti otettu ja hengattu ympariinsa ja perjantaina hieman ulkoiltiin kiertueella olleiden ihmisten kera. Tullaan tanne kuitenkin takaisin viela jokuseksi paivaksi poiminnan jalkeen, ainakin Barossa Valleyhin olisi kiva paasta viineja maistelemaan, sielta kun niita paljon tulee, mutta saa nyt nahda sitten kuinka suunnitelmien kanssa kay. Tanaan taas vaihteeksi hostelleja kierreltiin ja ilmoituksia laitettiin taas jos vaikka onnistuisi kyytia saamaan sitten suuren meritien kautta Melbourneen. Kiertueet on taas niin kamalan kalliita, onneksi monia muitekin oli kyytia haluamassa niin jos ei onnistu niin voi sitten yrittaa vaikka kimpassa autoa vuokrata, tulee varmasti halvemmaksi kuin kiertueet.
Tallaista talla eraa taalla suunnassa, huomenna toivottavasti jo tyon iloa kokemassa. Taivas se on aina niin kamalaa aloittaa se poiminta ekat paivat on niin piinaa ennen kuin siihen tottuu ja nyt on taas ollut pitka aika kun on viimeksi siella heilunut. No saapahan kuntoilua taas kunnolla ja toivottavasti myos mukaviin ihmisiin tormaa siella, aikaisemmin ainakin niin on ollut.