maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Taalla ollaan vaan hengaillaan

Jalleen netissa alkaa netti addiktio taasen iskemaan, no saadaan aina joka paiva meidan kortilla 40 minsaa ilmaista netti aikaa niin miksika sita ei nyt kayta kun kerrankin on se mahdollisuus. Saatiin eilen yksi poika kiinni joka ehka kenties voisi kyydin meille tarjota ja jopa Adelaideen saakka. Yritetaan se tanaan tavata niin nakee tuleeko toimeen ja millainen jampparainen se oikein on. Lisaksi kokkipojalle soitettiin kun se paraseilaus yhtion omistaa ja lupasi meille alennusta ja varmaan huomenna paastaan sitten sita tyyppaamaan.
Eilen kaytiin kuuluisilla iltatoreilla taalla, no olisin kylla odottanut isommiksi, mutta ihan jees. Paasin vihdoin ja viimein sitten ennustajalle kaymaan tai siis seta ennusti tarot korteista ja kasista myosen. Ihan hyvalta tulevaisuus nayttaa, pitaisi nyt olla suurimmat muutokset ja rankkuudet kaytyna ja ensi vuonna sitten alkaa hyva sykli. Kadet kertoi etta Lapsia tulee kaksi tai kolme ja ikaa noin 83 vuotta mutta kurkusta ja keuhkoista huolta pitaa pitaa ja lisaksi alkykkyys osamaara on kuulemma korkeampi... No joo ihan hauskaa oli mutta paa asia etta asiat alkaa jarkestymaan ja kuulemma ensi vuoden alkupuoli korttien mukaan olisi hyva aika loytaa rakkautta.. No jaa saa nahda.
Tallaista talla eraa rauhaisaa hengailua vaan vahan taas ahdistaa kun asiat roikkuu, mutta taytyy nyt vaan odotella etta se kyyti asia jarjestyisi ja paasisi hyvalla rykayksella sinne etelaan ja koska pitanee joksikin ajaksi toita viela loytaa ei niin loisto rahatilanne ole. En tajua kuka ne rahat aina kayttaa, kumma tapa on niilla havita.