maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Uusi paikka uudet kujeet

Tanaan siis jo paikkana Auckland. Lento sujui hyvin, check in ei, tylya palvelua ja ihan vmainen nainen, pisti vihaksi ja no pitanee huomenna tai joskus Qantakselle palautetta henkilosta laittaa. Lentokenttabussi oli kanssa hasardi, odotettiin yli tunti sita bussia, joka kulkee omasta mielestaan 20 minuutin valein. Huomenna pitaisi auto saada haettua vuokraamosta ja lahtea jonnekin suuntaan, ehka jos jaksaisi illalla jotain ihan suunnitellakin. Ei ollut varmistusta tullut vuokraamosta, mutta taytynee aamusta heti sinne sitten soitella. Eipa muuta, taalla ei oile lammin taallakaan, tahtoo kesan ja rannalle!
En muuten itkenyt tai mitaan kun lahdettiin meni niin kiireella taas koneeseen kun check in kesti niin kauan, ja ehka se pahimmalta etukateen tuntui, kerkesi nyt jo siihern sopeutumaan ja tietaa etta suurin osa tutuista on kanssa pian maasta poistumassa. Nyt uusi ajanlasku siis kayntiin.

1 Comments:

Blogger Anu said...

Näin taas viime yönä unta, että tulit takaisin. Se olikin mukavaa, kunnes ilmoitit että lähdetkin saman tien takaisin reissuun. Kaikenlaista sitä ihminen uneksiikin :). Hyvin menee muuten, tosin töissä on vähän liiankin rauhallista. Ei muuta kuin onnea uuteen maahan ja olkaapa kiltisti.

12:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home