maanantaina, marraskuuta 21, 2005

Suuressa kaupungissa

Perjantaina saavuttiin sitten Melbourneen. Matka meritien kautta sujui hienosti. Maisemat olivat upeat, porukka hyva ja autokin kunnossa saatiin perille ehjana, vaikka ajaminen melbournessa olikin aika kamalaa. Paljon yksisuuntaisia ja suunnistamista, mutta kaikki hyvin lopulta sujui. Viikonloppu sujui jouhevasti tutustuessa yoelamaan ja paikkoihin muutenkin. Nyt aktiivi aikakausi alkaa ja pitanee oikeita nahtavyyksia tsekkailla myosen. Viikko enaa aikaa jaljella, taytyisi alkaa oikeitakin asioita pikku hiljaa hoitamaan... ja suunnitella hieman sita seelannin osuutta

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Terve!

Olipa mukava katsella joitain kuvia matkanne varrelta. Ihan olet vielä tunnistettavan näköinen...

Talvi tekee tuloaan - viimein. Lunta ei tosin ole kuin pieninä läntteinä talojen katoilla. Eilen oli joulukadun avajaiset ilotulituksineen. En nähnyt joulupukkia enkä Sokkarin näyteikkunaa kaikkien niiden perheiden takaa, jotka tukkivat kävelykadun. Hemingwaysin glögi taisi olla pelkkää kuumaa vettä. Äkkiä siis kotiin juomaan kaupasta ostettua glögiä ja katsomaan Idolsia.

Niin, olen muuten lopultakin valmistunut. Että ihan maisterina tässä kirjoittelen. Työtkin alkoi Norssilla. Elämä on siis ihan mukavaa.

Hauskoja päiviä Melbournessa! Iloa!

- Sanna

10:30 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home