sunnuntaina, marraskuuta 27, 2005

Taa ilta on viimeinen

Tanaan siis viimeista paivaa Australiassa.Hieman meni karille, kun viimeista lauantai-iltaa piti juhlistaa ja aamulla ei oikein jaksanut alkaa toimimaan sitten. Mutta onneksi keli oli surkea niin sai hyvalla omalla tunnolla loikoilla hostellissa. Ostokset on tehty, oopperatalo kayty vikaa kertaa katsomassa ja tutut paikat kierretty. Huomenna vaan sitten taksiin ja kentalle. Pitaa tosin ne kamat pakata jossain vaiheessa myos... Olo on ihan kumma ei oikein tajua, etta huomenna on jo eri maassa. Mietittiin, etta hyva etta ollaan siella seelannissa pari viikkoa ennen Chilea. Olisi ollut hurjempi kulttuurishokki lentaa sinne suoraan. Nyt saa tutun oloisessa maassa eka totutella siihen etta on poissa Australiasta. Ja kerkeaa lueskelemaan hienoja uusia sanakirjojamme.
Nopeasti aika menee, pian jo kotona takaisin. Onneksi nyt viela jokunen seikkailu on edessa ja hyvin mielin voi sinne lahtea, vaikka haikeaa tulee varmasti huomenna olemaan. Palaamme asiaan sitten Seelannin paadyssa.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Moro

Täällä on saatu jo esimakua talvesta kun tuo talvi taas onnistui Helsingin yllättämään;) tosin näyttää kuitenkin vielä vesikeliksi muuttuvan.

Kiva on ollut katsella noita kuvia matkanvarrelta. Itsellekkin tuli kaukokaipuu ja piti alkaa matkaa suunnittelemaan. Ajattelin itseni palkita kun vihdoin viimein työllä ja tuskalla sain opinnot päätökseen. Ajankohta ja määränpää vielä hieman auki mut pari viikkoo jonnekkin olis haaveena.

Kovasti sinua ikävöin ja suomeen odottelen.

-Karo-

8:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home