tiistaina, elokuuta 30, 2005

I am sailing

No en viela, mutta huomenna kylla. Hieman jannittaa saiden puolesta, kun nyt on satanut taas tanaan aika paljon, toivottavasti menee huomiseksi ohi, eihan se nyt haittaa jos sataa, mutta ei paatilla ole kiva olla jos vaan tihuuttaa. Mutta ei pida sita etukateen murehtia huomennahan sen nakee. Kaiken kukkuraksi onnistuin sitten saamaan taas korvatulehduksen. Aivan jarkyttava kipu eilen paalla, onneksi kerkesin viela laakariin ja sainkin aivan sika vahvan antibiootti kuurin. Nyt onneksi jo helpottaa on vaan ihan uninen ja tokkurainen olo, mutta kylla se siita.
Tomaatin poiminta on nyt siis loppunut ainakin joksikin aikaa, Hanna viela pellolla ahertaa sen aikaa kun mina seilaan, se kun sen on jo kerennyt tekemaan. Niilla oli ainakin hauskaa ollut. Toivottavasti on hyva ryhma tulossa sinne. Laivaan mahtuisi 26 ihmista, mutta meita on vaan 9, on ainakin tilaa sitten talla eraa ja sanoivat etta yleensa kun on noin vahan porukkaa niin saman yhtion laivat saattaa sitten ankkuroitua samaan paikkaan ja sitten vieraillaan veneilla. no saa nahda, ainakin snorklaamisen pitaisi olla upeaa, meikalainen siella sitten korvatulpat paassa vetelee. En tajua mika on paassa vialla kun se noin mata taas on. Tallaista talla eraa kirjoittelen taasen kun palajan maihin.

1 Comments:

Blogger Anu said...

Terppa!
Syksyiset terkut täältä, naapuritoimiston täti kertoi jo tänään joutuneensa raappaamaan auton ikkunat töihin lähtiessään. Kyllähän tää ilmasto ottaa mua aina vaan päähän. Näin unta viime viikolla, että kävelit rappusiani ylös ja totesit vain että "En enää jaksanut olla poissa". Sitä päivää odotellen,
Anu

11:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home