perjantaina, elokuuta 26, 2005

Australialainen tomaattimanikyyri

Joo, kynnet jos nakisitte niin hurjat on, taydellisen kauniit, aivan mustat aluset mutta kun poiskaan ei lahde ja hanskojen kanssa tulee aivan liian kuuma tyoskennella kun aurinko porottaa taysilla ja duunipaivan aikana menee noin 3 litraa vetta. Millaistahan toi homma oikein kesaaikaan on. En kylla itse pystyisi silloin tekemaan kun nyt jo valilla kuumuuteen naantya meinaa kokonaan.
Tanaan kuitenkin vapaapaivan taas pidin ja tulin isompaan tuppukylaan tai turistikylaan asioita hoitelemaan. Elikka siis Airlie Beachilla ollaan. Sama paikka josta sitten ensi keskiviikona lahden sinne purjehdusreissulle. Ihan kylla sita jo odottaa, saa jotain muuta ja uutta ajateltavaa paahansa, kun siella tomaattipellolla vaan tuntikausia niita samoja vanhoja juttuja kelailee, kun ei ole pakosti autoissa edes musiikkia mika piristaisi touhua. Onneksi suurin osa ihmisista on kivoja mutta valilla aina samaan ryhmaan sattuu kylla sellaisia jurpoja etta. Kylla sita itse huomaa etta on aika jarjellinen ja kaytannollinen ihminen, joskus kylla hieman liikaakin, kun sitten arsyttaa kun jotkut on niin sukkia. Mutta mitapa sita taas voi odottaakaan hemmotelluilta brittitytsyilta. Taivas mihin sita valilla tosiaan tormaakaan. Mutta tosiaan onneksi suurin osa on jarjellisia ihmisia jotka osaa toita tehda.
Mutta ei taalla siis mitaan ihmeelista tyopaivat on niin sika pitkia noin 10 tuntia ja kun paalle lisaa sitten yli kahden tunnin tyomatkat ei hostellilla ole aikaa kuin suihkuun ja syontiin ennen kuin nukkumaan menee. Eilen sentaan jaksettiin yhdet oluet juoda, kun kerrankin paastiin hieman aikaisemmin kotiin... On taa hurjaa taa elama, kohta se taas eloisammaksi muuttuu onneksi sen tietaa.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Morjentes!
No te ette ole tosissaan vieläkään päässeet eroon niistä tomaateista... Tosin en ole minäkään päässyt pois täältä Valamosta. Koko elokuu on täällä vierähtänyt ja nyt alkaa luostari hiljenemään. Ollaan koottu porukka, "Valamo all stars", ja meillä on ensi maanantaina läksiäiset. Luvassa on slaavilainen illallinen, saunomista ja ehkäpä myös hiukka juomista! Täällä on ollut täysin eristyksissä ulkomaailman tapahtumilta. Olisinkohan kaksi kertaa katsonut kuukauden aikana uutiset. Ensi viikolla pitäisi palata taas sivistyksen pariin ja edessä häämöttää työnhaku ym. Little bit stressful! No nyt lähden pianoa pimputtamaan kulttuurikeskukseen ja sitten onkin taas konsertti. Voikaa hyvin!
Ilona

9:59 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Jeah, I know what you mean. Nimim. 3 viikkoa tomaattitarhalla riitti ehkä loppuiäksi. :-P

Meilasin sulle, siel enemmän kuulumisia.

9:59 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Have an Unstoppable Determination
by: Equity Loan Rates

You need to have determination. With good
intentions, there may be a close friend or
family member that feels it would be better
if you focused your attention in another
direction. Uphold your unstoppable attitude,
determined to succeed.

Equity Loan Rates

10:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Fellow Motorcycle Blogger Writes A Book
Fellow Motorcycle Blogger, Shirley Kennedy has written a book about motorcycles and is now available.
You have a awesome blog!

I've got a penile enlargement surgury site. It's about penile enlargement surgury related info.

Come see when you can..

10:50 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home