maanantaina, joulukuuta 26, 2005

Joulu meininkeja

Joulut on nyt vietetty ja majatalossakin sijaa oli riittamiin. Joulu meni sinansa perinteisesti, koska katseltiin lahinna huonoja elokuvia telkkarista, saldona loppu Isani on turbomies elokuvasta, Enkelten kaupunki, Sinulle on postia seka Big isoksi yhdessa yossa... Jee. Niin ja kaytiin myos joulupaivana hautuumaalla, se nyt oli vaan hieman erityylinen kun oli muinaisia muumiovainaja hautoja ja kalloja siella, mutta hautuumaa mika hautuumaa. Meinattiin menna kirkon menoja katsomaan, mutta taalla nyt ei sitten olekaan yo kahdeltatoista palvelus, kun oli kirkko kiinni kun sinne mentiin. Ilmeisesti aikaisemmin siella sitten ovat ja yolla sitten keskittyvat vaan rakettien ja papattien ampumiseen.
Olo on sentaan parantunut, etta jotain parempaa pystyi syomaasn joulun kunniaksi. Aloitin tosin eilen antibiootti kuurin lueskeltuani rokotusmiehelta saamaani opusta, jossa laakkeet mainittiin tautiini ja taalla onneksi tuo itselaakitseminen on helpompaa, kun pystyi vaan apoteekkiin menemaan ja antibiootin nimella saamaan sen mita halusi, loistavaa. Kuuma on ja valilla se heikottaa kovin. Odotellaan taas yobussin lahtoa, nyt suuntana on Cusco. Ja silta sitten organisoidaan reissut Macchu Picchuille, saa nahda vaihtuuko uusi vuosikin sitten siella suunnassa. Katsomme kuinka kaynee, ei turhan suuria suunnitelmia.
Tanaan kaytiin lentelemassa pienlentokoneella Nazcan linjojen ylapuolella. Ovat sitten aikoinaan rakennelleet hurjan suuria viivoi ja kuvioita loytyy kuten lintuja, apina, kasia ja humanoidikin. Terioita on monenlaisia, joistakin on kalenteri ja tietty toisten mielesta toivottelee niita avaruusolioita tervetulleksi, kun ei voi kuin ylhaalta kuviot nahda. Ja na varmaan jokaikiseasta muodostelmasta on tassa maailmassa myos se ulkomaailmaa puoltav teoria. Mutta vinkeaa oli ja siistia paasta tuollaiseen pikku koneeseen oli vaan 3 plus kuski ja oli sellaiset kuulokkeet korvilla kuin leffoissa, kuin hienoa se on!