maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Etela-ameriikoissa

Joo, tanaan siis saavuttiin Chileen. Vasymys on hurja, pakko yrittaa sinnitella tassa jkunen tunti viela, etta on melkein jarjellinen aika menna nukkumaan, onneksi hostellilla on ilmainen netti niin tassa sitten roikkua ja aikaa kuluttaa. Ihan turha on lahtea kaupungille palloilemaan, kun on niin sekava mielentila, ihmiset puhuu vaan espanjaa rahat on kummallisia (1 euro on noin 600 pesoa, tastahan taas riemu tulee ennen kuin tottuu ja kun viela lisaksi ajattelee myos aussi dollareina kanssa rahoja, melkein enemman viela kuin euroissa...). Ihan hyvin onneksi enkkua taalla isossa kaupungissa on joku aina jotain onnistunut sanomaan, ei tullut koneessa sita espanjaa juuri opiskeltua ku oli kiire katsoa taas elokuvia, jee. Batman oli messissa mukana, kumipuvut rulettaa! Pitanee nyt tassa ryhdistaytya, kun aivot alkaa toimimaan paremmin. Itse asiassa mulla ei ole edes harmainta aavistustakaan missa pain ollaan kartalla, joten pitanee hieman selvitella tilannetta, onneksi hostellin lahimaastossa on nyt taman paivan essentiaalit, ruokaa ja juomaa on saatu joten se on paaasia.
Pieni hasardi vaan kerkesi jo nyt heti sattumaan kun Hannan kortti jai automaattiin ja se on nyt sen sitten imaissut kentalla. Pankin konttori kylla loysettiin , mutta olivat sen jostain syysta sulkeneet jo, ei ymmarra, huomenna sitten uudestaan. Toinen missio on huomenna loytaa jonkinmoinen matkailussa neuvova paikka jotta voi hieman alkaa suunnittelemaan miten taman kolme ja puoli viikkoa kayttaa ja kuinka sitten noi joulut ja uudet vuodet matkusteluun vaikuttaa, mutta se on sitten huomenna huomenna, alkaa taa eltelea-amerikkalainen tai espanjalainen tyyli jo iskea paalle, heheh.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Aiva mahtavia nuo teidän reissukuvat! Täällä töissä niitä tiirailen.

Olen kyllä tosi kateellinen tuosta teidän reissusta. Minäkin haluan näkemään hienoja paikkoja. :) Onneksi teidän kuvien avulla pääsee edes vähän seikkailemaan ympäri maailmaa kesken työnteon.

Uskomatonta, että kahden viikon päästä on jo joulu takana ja vuosikin vaihtuu. Syksy on mennyt hurjaa vauhtia.

Tsemppiä teille vielä Etelä-Amerikan loppurutistukseen!

Kirsi

10:50 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei hanit!

Halusin vaan sanoa moi, ei meille mitään kuulu. Väsyttää koko ajan ihan hitosti, oon nukkunut 10-14h/vrk jo pitkään ja tuntuu että unta riittää ja riittää. Meneehän toi talvi kätevästi tälleenkin.

Säteeltä lähti molemmat yläetuhampaat, on ihan kirgisialaisen mummon näköinen. :-)

Nauttikaa te siellä manana-tunnelmasta, myö täällä vedetään villaa päälle ja taivalletaan tuiskussa ja jännitetään kuka voittaa Idolsin. (not)

9:18 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin viesti karkas mutta nimi tulee perässä pienessä lankakerässä. :-)

Anu

9:19 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home