sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Tänä yönä

Jälleen yössä valvon mä. Ei mitään kummia päivityksiä ole tapahtunut laisinkaan. Viime viikko on pyöräilty Siljan kanssa Helsingin patsaita ihmetellen. Siinä kai suurin tapahtuma. Kyselijöille eli siis Anulle tiedoksi lippu rokkiin on jo ostettu, mutta vasta myöhään perjantaina pääsee tulemaan kun 18 loppuu työ. Täytynee tsekkailla millä kyydeillä Joen kaupunkiin pääsisi ktevästi, junaan ei tahtoisi lähteä. Onkos mulla sitten yö paikka siellä, raviradalle en mene!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Eiköhän sullekin sija löydy majatalossa. :-) Täällä on yöpymässä näillä näkymin ainakin Eva ja sen uus mies joka on ihan kauhee. Ja tää puutarhatonttu vielä viettää 30-v synttäreitään sinä viikonloppuna, kiva show tiedossa... Ja Taru jota et oo tavannu mutta joka on ihana.

Ja tänä vuonna on missiona sit kans valua sinne alueelle ajoissa ja nähdä bändejä ettei mene ihan haahuiluksi. Viime vuonna nimittäin päästiin mestoille vasta joskus klo 16 kumpanakin päivänä eräistä vetelehtijöistä johtuen, ei paljo naurattanu.

Niin ja la-iltana ainakin mie, Artsi ja Taru ollaan menossa reggaeklubille teatterille jatkoille, suosittelen sullekin. :-)

Pus pus, ihanaa että nähdään!

Rimpula Räyhynmäen synttärithän kans sattuu siihen ihan hollille mut kelasin että järjestän niille lastenjuhlat siinä jo hyvissä ajoin ennen rokkeja, saavat pitää kimppasynttärit kun kaveritkin on yhteisiä kuitenkin.

Blessings

Ande
---

6:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home