torstaina, helmikuuta 23, 2006

Sama meininki jatkuu

Jälleen on taas viikko kulunut, eipä mitään järkeviä juuri ole aikaan saanut. Edelleen käyn sähköposti vaihtoa Uuteen seelantiin, väittävät ihan typeryyksiä. Piti sinne vielä normaaliiin numeroon soittaakin ennen kuin mitään alkoi edes tapahtumaan tai vastauksia kuulumaan. On se perhana kumma homma. Saa nähdä taas kuinka käy joutuuko maksamaan vai ei, mutta minusta huijaavat tai sitten ovat väärän summan aluksi laskuttaneet tai jotain muuta pelleröintiä.
Huomenna suuntaan kulkuni kohti Helsinki Stidi Stadi Stendaria. Pitäisi vähän noita tavaroita tsekkailla, että saanee porukat sitten ensi viikonloppuna tulla tuomaan niitä osia, jotka täällä Jyväskylässä on. On tässäkin taas rumba kun on kamoja pitkin pihamaata kokonaan, mutta eiköhän senkin järjestykseen saa luulen niin. Kunhan vaan kämppään pääsee jossain vaiheessa ja toivottavasti on kunnossa koko kompleksi. Heti tullessahan piti jo taksilla hurauttaa Hesarin kautta ja hidastaa oman kodin kohdalla ja ikkunaa katsella, pian pääsee sinne toiselle puolelle sitten.
Ei tää elämä niin kummaa täällä ole mitään ei ole juuri tapahtunut, teho-osastoista olen siirtynyt 24 sarjaan. Siinä kai tuo suurin tapahtuma viikon ajalta...